random :))

hye n Assalammualikumm :))


its had been a long time tak posting something kat blogg terchenta nie , rindu oo nak berblogging , bukann tak nak , tapii , rr , tarak masa lahh, bertambah lagi dengan serangan penyakit malass . 


eh , sekarang dahh masok bulan jun lahh , last ak update , bulan tige , sekejapp ehh mase berlalu , n perikse pertengahan dah lepass , result ? belom dapat sepenohnye , ade yg meningkat , alhamdullilah , tapi , ade jugak yg kecundang , fizik , addmath :( rase nk hentak2 je kepala kat batu , macam mane aku nak pro subjek nie , jeles oo tengok orang yg terror due subjek nie , nak jugak macam tu . insyaAllah , usaha .



k hari tu first tyme pergi pdoubleutc n first tyme  naik ktm , agak eksitedd sikit , haha . kebetulan tyme pergi tu same hari dengan hari BERSIH , memang penoh r ktm , penoh warne kuning , tibetibe ade pulak sorang pakcik bersih ni pakai baju warne kuning suroh amek gamba dyerang dalam ktm , haha , kelakoo. walaupon terpakse bertarung dengan orang bersih n orang awam dalam ktm , akhirnye bejayee jugak sampai kt pdoubleutc , kat sane dapatlahh beli buku , dapat diskaun 









Tiada ulasan: