goodbye march :)




Bismillahirahmanirahim n Assalammualaikum , 

diucapkan tahniah kepada diri sendiri kerana berjaya mengupdate blog yg telah bersarang , walaupon blog aku not up to date , dahh laa tak update blog selame sebulan , busy+penyakit malas yg takde ubatnye , hari ini merajinkan diri sendiri untuk menaip , fuhh , 

yeah , today is the last day of march T____T , wuuu , cepat sungguh mase berlalu , really march? yes , tolonglahh percayee , dan keputusan exam dahh keluar , so far so good , good hotak ko , mmg x good langsung laa . okeyy , aku sedihh , seryes , ingat lagii tyme tu lepass je cikgu kasii kertas addmath aku tros nangis , aku dapat result same macam yg aku jngkekn iaitu fail , oke dahh diam , mase waktu balik untuk makan n solat , aku stay je kat kelas , x makan pon , nangis with nieyna , crying together , and kat situ aku bertekadd x nak fail lagii dahh , jatuh sekali bukan bermakne jatuh selamelamenye rite ? tapi kalau dah jatuhh pastikan kau x jatuhh dah lepass nie , dahh x nk pikir lagii pasal result FIRST exam aku yg sangattt cemerlang tu , 

Dengan berakhirnye bulan march , maka birthday sayee juga sudah berlalu , 20 march , terime kasihh kepada fadwah , eipa , zurul alia, nenek , dayah , pipo yg telah memutihkn n mewangikan aku dengan menaruk bedak kat muke aku , hahaaa , aku appreciate sangat sebab korang ingat bufday akuu ,sayang korang , n ezra yg sanggup dtg dom aku mlm tu sbb nak jadi org las wish , mmndangkn beza bufday kite beza 1 minit , ko 21 aku 20 , tepat kol 11.59 ko ngn arina berebut2 wish aku sbb nak jadi org las wish , hahaa kelakar , kol 12 pulak , aku wish ko, hahaa :)

okeyy , tamat sudah coretan march , itu jea yg aku mampu tuliss , hope April will be better , lepass nie tak balik sebulan ;(  duduk kat hostel pudu , k bhoiiiiiiiiiiiiii. will miss updating .


2 ulasan:

Munirah Shamsudin berkata...

Happy new month! hahah :D

zana =) berkata...

:)