two thousand twelve

I am writing in Page 2 Of 366 days in 2012



hye ! assalammualikum ,
jawabjawab , tak jawab dose , 
pejam celik pejam celik , pejam tak celikcelik , dah dueribuduebelas lahh , 
kejap laa pulok dueribusebelas pergi ,
eh , nantilahh dulu dueribisebelas jgn g dulu , 
hoi , cepat betol mase berlalu , sangat2 cepat kan ,
macam baru semalam segalagalanye berlaku , 
menagapa ? kenapa ?

semasa hari terakhir di tahun dueribusebelas bersamaan 31.12.11 saya ,
telah menghabiskan sisasisa tahun tersebut bersama kawan saya , iaitu , EZZA  *haktuih , ayat skema , pirahh
back to normal , aku dengan ezza g kuale selangor , sematamatamatamatamata , nak beli beg sekolah  !
padahal rumah kami berdue kat tg.rambutan , ye r puas aku pusing 1 tg , cri beg yg lembut ,
tapi , x jumpe , lalu ak mengajak ezza untuk mencari beg yg lembut bersama , 
eh , percaya ke tg rambutan ? typing error *tg. karang ,
the end of the story , kami telah membeli beg yang sameee , syiook .




*in the fitting room*

lepas ni jarang update blog T_T , duduk kat rumah lagi satu *asrama 
ade sesape yg nak tolong updatekan :)

Tiada ulasan: