result pmr ^‿^

assalammualaikum ,

jawabjawab , nak kongsimongsi sikit result PMR aku , alhamdulliah ,
 aku pun tak jangka dapat macam ni ,
yang paling best aku dapat naik pentas n ambik sendiri result dari pengetua tersayang , x straight A pon disebabkan aku ambik sembilan mata pelajaran ,  8A 1B , nak tawu ape yg aku B? B for BARAB laa ,  

sedih dan bersyukur pada masa yg same, alhamdullilah BI A ,susah sikit aku dapat A BI sblom ni ,
sir mostam ! i got A !
aku agak tak yakin tyme jawab , aku jangkakan B , sebab paper 2 die aku main jawab je ape ade dalam otak aku , lagilagi section C , dr.jekyll n mr.hyde tu .
section A lagi lahh , die tanye mane tempat percutian yg kite nak pergi , ade 2 pilihan ,
satu kat PANTAI , lagi satu , cuti kat GUNUNG , cuti kat gunung ? ade sungai jugak, aku pilih yg kat gunung tu , sebab ade laa sikit isi ,ni pon jawab ape ade dalam otak aku je , tapi aku rasa kalau kat alam realiti aku pilih g PANTAI kot , fuhh , lama tak g pantai , rindu pulak nak g sane , cuti x g manamana pon , cuti kat rumah sendiri je , kalau lah dia tanya then boleh g betulbetul ! ok,,,stop .

papepon congratzz untok korang2 yg dapat 9A tu , aku bangga dengan korang , credit to : 
FADWAH , UMIE , AYUNI , TEAH , ASS , TIEN , ARINA , ATIN , n etc .

9A : 38orang , 8A : 39orang , 7A : 25 orang               


nak mencapub sekejapp,
 ALHAMDULILAH 4 the result ^^
                        

3 ulasan:

syadaaliahrazak berkata...

wah! congratz ;)

zana =) berkata...

trimas syada ^^
tahniah jugak , kau lagi hebadd !
sembilan woo ,
rajen ko amik barab .

burnkelana berkata...

congratulation! keep it up!