FORM ONE - ZAMAN TAK MATANG ''_____''
form one . zaman tak matang . semua peraturan diikut  . baju , tudung kedut tak kesah . tudung senget benget lagilah tak kesah . tak banyak la mencipta kenangan time form one .



FORM TWO - ZAMAN JAHILIYAH

  • kalau dalam kelas aku ngantok , aku akan makan , sebab makan boleh hilangkan ngantok , n apabila aku makan , maka akan adalah suara cikgu yg marah aku , bukan sekali aku kena tegur , tiap kali aku ngantok, aku akan makan ,malu seyh kena tegur , satu kelas pandang aku , pandang macam aku ni pembunuh .
  • alia , tien n ina , ingat lagi tak , sambal kerepok lekor a.k.a sambal payu yang kita kepam belakang almari konon nak dajjal orang , kenapa sambal payu? kite2 je yg tawu , haha .
  • benda yang paling aku tak boleh lupe , tyme dompet aku hilang tiga kali , biasalah , tawu x aku nie pesakit amnesia tegar , hilang bawah meja , sahsah lah ni kena curik ,time yg ketiga , pencurik tu ambik aku punye duet je , dompet die x ambik , dasar mangkuk punya pencurik , ko memang mangkuk kepada segala mangkukmangkukhayun!
  • time aku,ezza,ina,tien alia jadi detective conan , cett konon nak siasat siapa pencurik dompet aku,haha,
  • ingat tak kita sorok dalam tandas n intaiintai diaorang,ingat tak malam kita jadi pelarian macam pelarian kat afrika tu , siap nyorok dalam almari lagi , haha,terima kasih lah korang sebab sanggup buat kerja bodoh untuk tolong aku,sayang korang,
  • biskut kangkang , benda nie paling aku takboleh lupa , ingat lagi ayat ni, WAIZA BATYOSTUM BATYOSTUM JABBARIN<== bukan ayat jampi ye, ni potongan ayat Quran , x ingat surah ape , ayat ni lahh yang kitaorang tulis kat atas biskut oat crunch guna pen fabber casttle , pastu suruh budak laki makan , haha , gile , diaorang tak makan pon diaorang kata tu biskut kangkang ,siot 
  • shauqi wahab , aku nak mengaku sesuatu , sebenarnya kitaorang yang curik dompet kau , sape suruh ko tinggal dompet atas meja , disebabkan ko je yang tinggal dompet tyme tu , dompet ko jadi mangsa ,aku nak ko rasa ape yang aku rasa , memang bukan ko yang curik dompet aku , tapi kaum sejenis ko jugak yang curik . tapi laslas kitaorang pulangkan balik , letak balik dompet kau atas meja ko , takot aku tengok muke kau hilang dompet , macam muka hulk doe! disebabkan kitaorang ni pencurik yg bertauliah , kitaorang pulangkan balik dompet ko , 1 sen pon kitaorang tak ambik ye dompet ko ! tapi , kantoi doe awek ko sape! haha
  • time mendajjal orang,ni paling syok,ingat lagi lekat kertas kat belakang badan ajis tyme dia tengah tidur , baling air pakai sudu kat baqir ,tabur mamee kat meja amad  n muaz , selongkar meja diaorang ,eh bukan selongkar benda lain,mestilah selongkar nak carik dompet aku,haha ingat budak laki je ke boleh selongkar meja dak perempuan.
  • konflik akhir tahun , banyak konflik tercetus , cehh ! nape kita gadoh;) sedih doe , pastu kita dah tak rapat , sedih gilegile , salah satu punca nya adalah aku , heh , ina kata dia fedup dengan aku sebab aku suka lempang die,ina, sorylah tangan aku memang automatik,aku rasa ade magnet kat pipi ko,pipi ko comel kot,tapi,aku lempang tak sakit kan?aku pukulpukul manja je;( , tapi,lepas tu kita kawan balik,tapi kawan biase2 je,sedih laa,tapi apepon form two memang yang paling bes! thankzsudijadikawanaku!


FORM THREE<-----PMR !
form three dah tak rapat dengan diaorang,aku rapat dengan budak2 kelas aku,hidup kena diteroskan,aku rasa memang trend kusiss rapat dengan kawan satu kelas,
malas nak cerita , tengok gambar je lah ---->
                                                                      before pmr
                                                                             .
time nie bru habis kelass ;)

dah2 pandang depan g belajar !

zurul tiru gaya aku doe ! hahak

after pmr
.
.
yeah ! we are the champian , >gegurlgirl<

                                                 tengok bintang2 kat langit waktu siang , hahak

                                           
                                    taman alam+bukit malawati , aku nga bace surat khabar kt tepi 2
                                                      x pe , ade jugak gamba aku:)

                                            
                                     see2 , golongan2 batak+jakon , org nk snap pic dye,g tunjuk kapal
                                                         terbang lalu pulak , ak relax je .                  

                                             
                                                                 mengembara kat taman alam ,
                                         poyo sehh semua orang dalam gamba nie ,jgn kutok pulak =='

                                             
                                                          elma ! x puas hati ngn aku la tu , wek=P,
                                                               aku dapat dulu mp3 eipa,hahak
                                                                                                                                           
                                       
    

Tiada ulasan: