aku ni jenis susah sikit nak share sesuatu dengan orang lain , fact . aku suka pendam sorang2 sampai perasaan tu hilang sendiri , orangorang yang rapat n yang aku percaya je aku sharing2. aku pernah dengar kalau kita suka seseorang pendam je jangan bagi tawu sapesape sebab kalau kita bagi tawu orang lain sure2 lah orang tu akan ejek kita , bila nampak je mulalah , kan , and sebab tu lah kita akan bertambah suke and bertambah and bertambah and jadilah=????  , korang pahampaham je la kan , aku pernah suka beberapa orang , tapi aku diamdiam je , simpan lamalama dalam hati and lamalama perasaan tu hilang macam tu je , maknanya dah tak suke . macam mana tu ? bukan aku tak setia ? hah ? takde2 aku cuma minat je ,  tak salah kan ?

 lainlah kalau couple , takkanlah nak bertukartukar pulak , itu tamak haloba namanya , aku tak couple , benci gile , aku pernah rasa tapi dululah , waste time , aku rasa kalau couple waktu umurumur mentah macam aku nie , itu bukan couple namanya itu MAKSIAT , rite ? buang duit , buang masa , tido lambat , kan ? aku pernah  rasa lah , bodo nye lah aku tyme tu , tapi aku mengaku aku still ade perasaan kat seseorang , aku tahantahan , uhh sampai dah nak meletop aku rasa , harihari , aku lawat faebook dia , tapi tak pernah berhubung dengan dia , seganlah , takkanlah aku nak ngaku kat dia , wey2 sebenarnya aku suka kau , uhh , itu memang kerja paling gila , tyme online mrs.fb aku ni , mesti tengok nama dia dulu on9 tak , tapi tak pernah tegur , malulah , da kuar da dia kat tempat chat , tinggal nak type je , hahak , sekarang ni akan berusaha sedaya upaya sekuat tenaga aku , dah x nak suke dia , buat ape aku suke dia , die suke aku ke ? hahak , itu yg selalu aku pikir , eh2 , buat ape aku nak ingat kau ? baik aku ingat Allah , ish2 , dah aku malas buang tenaga nak teringat , lawat fb ko hari2 , rhh , tapi , macam mana ? percayalah perasaan ni akan hilang jugak same macam ko suke kat orang lain dulu , dia akan hilang macam tu je dengan syarat jangan bagitawu sapesape . Percayalah .<<<<yeks ! tak jiwang kan ?





Tiada ulasan: